Virksomhedsnyheder

  • Til garderoben i familien vil vi installere den i næsten alle familier, når vi indretter den. Garderobeskabet kan siges at være et vigtigere møbel i vores familie. Hvad skal vi være opmærksomme på, når vi installerer garderoben? Faktisk for garderobeskabet, udover at fokusere på installationsmetoden og valget af skabsmateriale, er et andet vigtigt punkt garderobedørens materiale og måden at åbne på.

    2022-08-22

  • Alt i verden har en levetid, og tilpassede skabe er ingen undtagelse. For at forlænge levetiden på skræddersyede skabe bør vi lære at vedligeholde dem ligesom biler. Mange mennesker bruger bare den forkerte måde. Lær flere tricks, og du vil være i stand til at bruge mindst tid på at afslutte kabinetvedligeholdelsen.

    2022-07-12

  • Køkkenet er som et skab. Hvis det ikke er effektivt opbevaret og organiseret, selvom området er stort, vil det stadig føles overfyldt, og det vil gøre ondt at finde ting.

    2022-05-05

  • Der er mange materialer til skabsplader. Købmanden og du anbefaler flere typer, men du er stadig forvirret, så du først ved, at forskellen mellem pladerne er mere pålidelig. På nuværende tidspunkt er de mest brugte skabsskabe flerlags massive træplader og massive træspånplader, men jeg ved ikke, om det er bedre at bruge massivt træ flerlags- eller spånplader. Hvad er forskellen mellem massivt træplader i flere lag og massive træspånplader? Efter at have populariseret disse videnspunkter, har du så et kig på skabene i dit eget hjem?

    2022-03-25

  • I processen med ny husudsmykning er udsmykningen af ​​køkkenet naturligvis topprioritet. Her er nogle detaljer, du skal være opmærksom på, når du indretter nye køkkenskabe.

    2022-03-04

  • Tilbehøret til køkkenskabsbeslag er en vigtig støtte i køkkenskabskroppen og spiller en meget vigtig rolle, så hvad er tilbehøret til køkkenskabsbeslag? I dag vil jeg præsentere dig for hardwarekendskabet til køkkenskabet.

    2022-03-02

 ...34567 
Tlf
E-mail
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept