Industri nyheder

  • Hvad er PET køkkenskab? PET er en film af kunstig plast med høj styrke og samtidig med fremragende forarbejdning (forkortelse af PET er polyethylenterephthalat). Den er lavet af polyvinylchlorid (en petroleumsforbindelse). Den blev skabt til at efterligne lakmalingen på døre lavet af MDF.

    2023-08-02

  • Bruger du akrylplader til køkkenskabslåger, synes jeg de er ret gode. Akrylmaterialer er relativt mere miljøvenlige, og overfladen på akrylplader skal også være glattere og glattere. I de senere brugsfaser er det faktisk ret nemt at passe på, bare tør det af med en fugtig klud.

    2023-07-18

  • I et forsøg på at omdefinere køkkenets æstetik og forbedre boligens overordnede appel, har et revolutionerende produkt kendt som "Køkkenskabsdøre" taget indretningsverdenen med storm. Denne innovative løsning lover at forvandle køkkener til stilfulde og funktionelle rum, puste nyt liv i forældede skabe og tilbyde husejere et omkostningseffektivt alternativ til komplette køkkenrenoveringer.

    2023-05-23

  • I et bemærkelsesværdigt gennembrud for køkkendesign er akryl køkkenlåger dukket op som den seneste trendsætter inden for kulinarisk æstetik, fængslende både husejere og indretningsarkitekter. Disse slanke, moderne døre revolutionerer køkkenrum med deres fantastiske udseende, holdbarhed og alsidighed, hvilket gør dem til det foretrukne valg for moderne hjem.

    2023-05-19

  • I et bemærkelsesværdigt spring fremad for køkkenets æstetik og funktionalitet er en banebrydende køkkenskabslåge blevet afsløret, som lover at omdefinere den måde, vi ser på og udnytter vores kulinariske rum. Denne innovative kreation er klar til at revolutionere moderne boligdesign med dets slanke design, praktiske funktioner og tilpasningsmuligheder.

    2023-05-19

  • I et bemærkelsesværdigt spring fremad for interiørdesign har introduktionen af ​​sømløse akryldøre skabt en buzz blandt både husejere og designere. Ved at kombinere slank æstetik med uovertruffen funktionalitet er disse døre indstillet til at redefinere den måde, vi opfatter og udnytter plads på.

    2023-05-17

 ...89101112...38 
Tlf
E-mail
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept